Click and Cues disappeared
by
sbcworship
on Tuesday, April 3, 2018 - 2:51pm
Tuesday, April 3, 2018 - 2:51pm

On easter we played our first couple songs using the Prime app and when we used the auto transition to start the 3rd song the click and cues no longer played on the app. We had to stop the app and go "all-natural" the rest of the service. After we finished I checked all of the songs in our set list and none of them would play the clicks and cues along with the track. I force closed the app, reopened it and it worked perfect for our second service. I was wondering if anyone else had any issues with the most recent update or if LC got any bug reports related to the error?

  • Staff
Wednesday, April 4, 2018 - 12:38pm

Hey Travis,

We have had others experience the issue recently and are working to fix this. I apologize that this happened to you during a live set! Are you able to replicate the issue at all?
If you experience this again, could you send a video of it to support@loopcommunity.com. What device are you using and what version of the device is it?

We hope to have this resolved soon. Thanks for being a part of the community!
-Derek, The LC Team

Thursday, April 5, 2018 - 8:42am

Thanks for reaching back out. I haven't been able to replicate it. Like I said, it worked perfect the 2nd service. I am using the new iPad (not the one they just announced, but the version before that). It is model MPGT2LL/A with iOS 11.2.6. If it happens again I will try and video it and get it to you. Thanks!

  • Staff
Thursday, April 5, 2018 - 9:10am

Thanks Travis! We appreciate it!

-Derek, The LC Team

Monday, April 16, 2018 - 3:46am

Hey!

I had the same problem on iPad Air with iOS 10.3 on last two sunday services. I had to reconnect audio interface to fix this. But during worship and in the middle of the song there is no place to disable and reconect anything... :(

  • Staff
Monday, April 16, 2018 - 11:17am

Hey Szymon,

I am sorry that you experienced the issues with PRIME. Our development team is looking into this. If you experience it again, try to get a video of it and send it to support@loopcommunity.com.

Thanks for being a part of the community!
-Derek, The LC Team